Дробарка винограду ручна "ЛАН" з гребневідділювачем
Дробарка призначена для отримання мезги з винограду, будь-яких сортів, з відділенням гребня.
Дроблення здійснюється валками спеціальної форми, що виключає пошкодження виноградної кісточки, утворюючи якісний матеріал для подальшого приготування соку або вина.
Під час роботи дробарки, виноград, що потрапив у бункер (1), подрібнюється валками (8) та потрапляє на сито (7). Переміщуючись по всій довжині сита, просіюється у ємність для збору мезги. При цьому гребні виштовхуються за межі дробарки валом гребневідділювача (6).
Дробарку також можна використовувати для переробки ягід
Параметри | Характеристики |
---|---|
Діаметр валка, мм | 100 |
Максимальна продуктивність кг/ч* | 700-800 |
Об’єм бункера, л | 55 |
Тип управління | Ручний |
Габаритні розміри, мм | 1300х465х635 |
Вага, кг, не більше | 26 |
* Продуктивність дробарки залежить від швидкості обертання рукоятки, розмірів і твердості подрібнюваної сировини.
- Ціна: 9 399 ₴