Автокла́в - герметичний апарат для різних операцій, що вимагають нагріву під тиском вище за атмосферний.
Автоклав призначений для роботи в домашніх умовах, як стерилізатор харчових продуктів для стерилізації і консервації м'яса, птаха, риби, овочів, фруктів, соків, компотів, паштетів і інших продуктів в натуральному соку без застосування консервантів, розфасованих і укупоренных сирими в скляні банки.
Підходять для газових і електроплит.
Високотемпературні режими стерилізації дозволяють:
- надійно знищувати бактерії, наявні в консервованих продуктах;
- зменшити час термообробки, що підвищує якість консервованої продукції;
- збільшити термін зберігання продукції.
УВАГА! Перед роботою прочитайте керівництво по експлуатації.
Конструктивні і функціональні особливості:
Тип: Автоклав;
Матеріал: харчова нержавіюча сталь;
Місткість (кількість банок) : банка 0.5л. - 40 шт.;
Внутрішня місткість камери : 49 л.;
Габаритні розміри: висота 921 мм., діаметр 320 мм.;
Товщина стін : 2 мм.;
Діаметр горловини : 170 мм;
Товщина стін горловини : 5 мм.;
Товщина кришки : 10 мм.;
Максимальний робочий тиск: 4.0 (МПа);
Максимальна робоча температура: 130.0 (град.);
Маса: 16,8 кг
У комплект постачання автоклава входять:
Кришка - 1 шт.;
Корпус - 1 шт.;
Термометр - 1 шт.;
Манометр - 1 шт.;
Прокладення гумове - 1 шт.;
Керівництво по експлуатації - 1 шт.;
Електронний блок управління - 1 шт.;
Упаковка - 1 шт.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип | Автоклав |
- Ціна: 8 480,22 ₴